Geen producten (0)

Informatie over 100% Whey Protein

Whey Protein behoort tot de meest populaire supplementen en sportvoeding. En dat is natuurlijk niet voor niets. Whey eiwit is namelijk noodzakelijk voor een optimaal herstel van beschadigde spieren na krachttraining en de opbouw van nieuwe spiermassa de dagen erna.
 
Whey eiwit wordt vrijwel direct door het lichaam opgenomen en heeft een hoge biologische waarde. Krijg je te weinig whey eiwit binnen, dan zullen je resultaten achter blijven. Zorg er dus voor dat je voldoende whey eiwit consumeert! Heb je moeite om elke dag gezond te eten en voldoende whey eiwit binnen te krijgen? Dan is een suppletie van whey eiwit zeker aan te raden.

De meest gestelde vragen over 100% Whey Protein vind je hieronder.

Zijn eiwitten slecht voor je?
Nee! Sterker nog, eiwitten heb je keihard nodig, of je nu sport of niet. Zonder eiwitten kan je niet leven. Sport je intensief? Dan is de kans groot dat je onvoldoende eiwitten uit je dagelijkse voeding haalt. Een eiwitsupplement is dan zeker aan te raden om aan je eiwitbehoefte te voldoen, en zodoende optimaal trainingsresultaat te behalen.

Hoeveel eiwitten heb ik per dag nodig?
Als je niet sport, wordt ervan uitgegaan dat je per kg lichaamsgewicht ongeveer 1 gram eiwit nodig hebt om goed te functioneren. Sporters hebben echter meer eiwitten nodig. Train je intensief en wil je optimaal resultaat behalen? Consumeer dan minimaal 2 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht. Een persoon van 80 kg zou 160 gram eiwitten binnen moeten krijgen.
Omdat veel mensen moeite hebben om deze hoeveelheid via een gezonde voeding binnen te krijgen, wordt er gekozen voor een eiwitsupplement, zoals 100% Whey Protein.

Voor welk doel is 100% Whey Protein geschikt?
100% Whey Protein is zowel geschikt om af te vallen als spiermassa op te bouwen.

Hoe bereidt ik 100% Whey Protein?
Los 40 gram (2 scoops) op in 300 ml melk, water, kwark of yoghurt. Even schudden of mengen en klaar!

Hoe vaak moet ik 100% Whey Protein innemen?
Afhankelijk van je trainingsintensiteit, doel en huidige eetpatroon raden wij aan om 1 tot 3 eiwitshakes per dag te consumeren.

Kan ik 100% Whey Protein als maaltijdvervanger gebruiken?
Ja, maaltijden of tussendoortjes kun je makkelijk vervangen door een eiwitshake met 100% Whey Protein. Echter willen we je erop wijzen dat 100% Whey Protein geen officiële maaltijdvervanger is.

Hoeveel eiwit bevat een eiwitshake?
Als je een shake hebt bereidt met 40 gram Whey Protein en 300 ml melk bevat de totale shake ongeveer 43 gram eiwit.

Waarom zou ik 100% Whey Protein van Acti-vita kopen?
Omdat je een lekkere eiwitshake wilt drinken die niet klontert en supersnel door je lichaam wordt opgenomen. Bovendien bevat 100% Whey Protein een hoog eiwitgehalte (81 gram per 100 gram) en vrijwel geen suikers of vetten. Sporters profiteren van een beter herstel, minder spierpijn, een versterkt immuunsysteem en meer trainingsresultaat.

Hoeveel kost 100% Whey Protein per shake?
100% Whey Protein is verkrijgbaar in 1000 gram en 2000 gram. Kies je voor 2000 gram, dan betaal je met de huidige prijs in de webshop per shake slechts 86 cent. Hou de webshop goed in de gaten voor aanbiedingen, waardoor de prijs per shake nog lager ligt.