Geen producten (0)

Informatie over N.O. Xcelium Pre Workout

N.O. Xcelium Pre Workout is een supplement speciaal bedoeld voor sporters die zich futloos voelen voorafgaande aan een training. Binnen enkele minuten na inname van deze pre workout booster voel je jezelf fitter en heb je meer energie, kracht en focus tijdens het sporten. Bovendien zorgen de stoffen in deze pre work out booster voor het tegengaan van spierafbraak. Al met al zul je veel betere trainingsresultaten behalen en je doel veel sneller bereiken.

De meest gestelde vragen over N.O. Xcelium vind je hieronder.

Voor welk doel is N.O. Xcelium geschikt?
N.O. Xcelium is met name geschikt om voorafgaande aan een training te gebruiken. Heb je een lange school of werkdag achter de rug? Heb je even weinig energie? Dan is N.O. Xcelium zeker aan te raden. Dit supplement kan voor verschillende doelen gebruikt worden. Er zijn sporters die het gebruiken om spiermassa te winnen, maar ook sporters die het gebruiken voor een lange cardiosessie om zo een beter trainingsresultaat neer te zetten en spierafbraak tegen te gaan.

Is een pre workout supplement slecht voor je gezondheid?
Nee, dit product bevat alleen natuurlijke stoffen, zoals vitamines, mineralen, creatine en koolhydraten.

Welke ingrediënten bevat N.O. Xcelium pre workout?
Een unieke mix van creatines, N.O., koolhydraten, mineralen en vitaminen C, E en B-complex.

Krijg je van creatine echte spieren?
Ja. “Niet echte” spieren bestaan namelijk niet. Creatine zorgt in eerste instantie wel voor een groter spiercelvolume, waardoor je spieren meer vocht opnemen en zullen groeien. Door de toename van kracht en uithoudingsvermogen zal de opbouw van vetvrije spiermassa sneller plaatsvinden.

Hoe neem ik N.O. Xcelium in?
Los 1 tot 2 maatscheppen (20 tot 40 gram) op in 300 - 500 ml water of vruchtensap. Even goed mengen tot het is opgelost en klaar!

Hoe vaak en wanneer moet ik N.O. Xcelium innemen?
Afhankelijk van je trainingsintensiteit, doel en lichaamsgewicht raden wij aan om op trainingsdagen, een half uur voor de training, 1 maal per dag, 20 tot 40 gram (1 tot 2 maatscheppen) in te nemen.
Op rustdagen kun je 20 gram nemen direct na het opstaan.

Wat is de voedingswaarde van N.O. Xcelium?
Per 100 gram N.O. Xcelium is de energiewaarde 205 kcal.

Waarom zou ik N.O. Xcelium van Acti-vita kopen?
Omdat je een goede pre workout wilt gebruiken die snel door je lichaam wordt opgenomen en een unieke mix van energie/spierbevorderende ingrediënten bevat. Training waarbij je jezelf moe en futloos voelde zijn verleden tijd!