Geen producten (0)

Informatie over Multi Vitamine +

Multi Vitamine + is een vitamine en mineralen complex die voor iedereen geschikt is vanaf 18 jaar als ondersteuning op de dagelijkse voeding. Vitamines A, B, C, D, E, K en belangrijke mineralen als magnesium, kalium en jodium zijn verwerkt in deze Multi vitamine. 
Door het uitgebalanceerde vitamine B-complex is het ook bijzonder goed geschikt voor sporters. Heb je moeite om elke dag gezond te eten of voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen? Dan biedt een vitamine preparaat als Multi vitamine + van Acti-vita zeker uitkomst! 

De meest gestelde vragen over Multi Vitamine + vind je hieronder.

Voor welk doel is Multi Vitamine + geschikt?
Multi Vitamine + is voor iedereen geschikt als aanvulling op de dagelijkse voeding. Multi vitamine + kan zowel bij een afslankdieet als bij een periode van spieropbouw gebruikt worden. Voor beide doelen biedt dit vitamine preparaat erg veel voordelen. 

Is een vitamine preparaat slecht voor je?
Nee! Multi Vitamine + bevat alleen belangrijke vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor een goede gezondheid en optimaal functioneren van het lichaam. De vitaminen en mineralen in Multi vitamine + vind je ook terug in onze dagelijkse voeding, echter wijst de praktijk vaak uit dat we hiervan onvoldoende binnen krijgen.

Hoe neem ik Multi Vitamine + in?
De capsules van Multi Vitamine + neem je gemakkelijk in met een glas water.

Welke vitaminen en mineralen bevat Multi Vitamine +?
Kijk in onze webshop voor een uitgebreide samenstelling per tablet.

Hoe vaak moet ik Multi Vitamine + innemen?
Wij adviseren 1 capsule per dag bij een maaltijd in te nemen.

Waarom zou ik Multi Vitamine + van Acti-vita kopen?
Omdat je naar een goede Multi vitamine op zoek bent die speciaal geschikt is voor sporters. Per tablet kost Multi Vitamine + nog geen € 0,27. Gebruikers profiteren van meer energie, meer trainingsresultaat en de zekerheid dat zij alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen krijgen..

Hoeveel lang kan ik met Multi Vitamine + van Acti-vita vooruit?
1 pot Multi Vitamine + van Acti-vita bevat 90 capsules. Als je 1 capsule per dag neemt, kun je maar liefst 3 maanden vooruit!