Geen producten (0)
Voor 14:00 besteld, morgen in huis!
Img5333 800x800 Omega 800x800 Etiket omega 3 800x800
1 2 3
 

Omega 3 visolie

€ 14,95 (inclusief btw 6%)
Levertijd 1 werkdag
Specificaties
EAN code 9769077557442
Productcode leverancier 9769077557442
Omschrijving

Omega 3 Visolie - 90 Softgel Capsules

Omega-3 vetzuren zorgen voor een mooi en gezond lichaam. Omega 3 heeft talloze voordelen, voor zowel sporters als niet-sporters. Het laat je eenvoudiger afvallen en ondersteunt de ontwikkeling van de spieren, hersenen en botten. Omega 3 verlaagd zelfs de kans op diabetes en hart- en vaatziekten tot wel 50%. Omdat ons lichaam Omega 3 vetzuren niet zelf kan aanmaken, is het noodzakelijk dat je deze vetzuren via voeding (of suppletie) binnen krijgt.


De Omega 3 capsules van Acti-vita zijn tot 60% kleiner dan gemiddeld, hoog gedoseerd en bevatten geen verontreinigingen. 


Voordelen Omega 3

- Verbetert conditie van hart- en bloedvaten
- Verhoogd het transport van voedingstoffen naar de spieren
- Verlaagt het slecht cholesterol
- Ondersteunt productie van lichaamseigen testosteron
- Halveert de kans op diabetes
- Gunstige invloed op algemene gezondheid
- Verbetert het geheugen en concentratie vermogen
- Onmisbaar voor de ontwikkeling van spieren, botten en hersenen

Voor wie is Omega 3 geschikt?

Omega 3 is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Het is zowel populair onder bodybuilders, beginnende sporters als mensen die enkel een dieet volgen. Omega 3 houd je gezond, vitaal en zorgt voor een hogere levensverwachting. 

Wat kan ik verwachten van Omega 3?

Allereerst, Omega 3 is geen wondermiddel wat binnen enkele dagen zorgt voor een supergezond en afgetraind lichaam. Omega 3 is daarentegen op langere termijn zeer effectief voor de algemene gezondheid en de opbouw van meer kracht en spiermassa. Het laat je sneller van je inspanningen herstellen en verkleint tevens de kans op blessures. Onze Omega 3 bevat ook DHA, een essentiële stof voor de productie van testosteron. Maar ook voor het verliezen van overtollige kilo's haal je voordeel uit Omega 3. Het zorgt namelijk voor een hogere vetverbranding en remt de opname van nieuw vet. Omega 3 wordt daarom ook veelvuldig gebruikt om af te rekenen met ongewenst vet.

Waarom Omega 3?

De Omega 3 capsules van Acti-vita zijn hoog gedoseerd (zie onder) en tot wel 60% kleiner. Bovendien bevatten onze capsules geen verontreinigingen (zware metalen) die door de vis zijn opgenomen, dit in tegenstelling tot vele andere (buitenlandse) leveranciers van onzuivere omega 3. 

Gebruik:

Neem drie maal daags 1 capsule in met water, bij voorkeur in combinatie met een maaltijd.

Voedingswaarde:

- 500 mg Omega 3 per capsule
- EPA: 80mg DHA: 50mg 
- Vitamine E: 10 mg

Ingrediënten:
Visolie concentraat TG 18% epa / 12% dha
- D-alfa-tocoferylacetaat, glycerol, gelatine (capsule)

Reacties