Geen producten (0)

Over ons

Altijd sportvoeding is in 2017 gestart zodat mensen hun droom of ambitie voor spiergroei, afvallen of gewoon voor een gezondere levensstijl waar kunnen maken.

 

Uit persoonlijke ervaring is gebleken dat sportvoeding een moeilijk onderwerp is, ieder persoon heeft niet alleen andere smaak, maar ook andere eetschema's, doet een andere sport, samengevat heeft ieder persoon een unieke levenstijl. Hieruit volgt dat als mensen met elkaar praten ze het niet altijd eens zijn met elkaar, voor of na de training een shake nemen, koolhydraatarm eten of juist vetarm. Eigenlijk komen er alleen maar vragen bij.

Bij Altijd Sportvoeding kwamen wij hier ook achter en wij vinden het eigenlijk alleen maar gaat om de basis van sportvoeding. Hiermee bedoelen wij dat zolang je voldoende macronutrienten (vetten, eiwitten en koolhydraten) en micronutrienten (vitaminen, mineralen en sporenelementen) binnenkrijgt met voldoende beweging en rust, je een gezonde levensstijl hebt. Altijd Sportvoeding biedt geen opmerkelijke producten of overdreven veel keus aan en juist door deze simpele en makkelijke aanpak in combinatie met informatie over voeding, sport en lifestyle maken wij ons uniek en proberen wij mensen een gezondere levensstijl aan te bieden.

Hoe is Altijd Sportvoeding ontstaan?

2017

Doordat wij zelf ook sporten en een gezonde levensstijl willen aanhouden, zijn wij gaan nadenken over de gezondheid van eten en sportmogelijkheden voor de gemiddelde persoon. Altijd Sportvoeding wil voor iedereen toegankelijk zijn en hoopt dat de informatie helpt bij het maken van de meest verantwoorde keuzes op het gebied van voeding en sport.

2018

Wij zijn een samenwerking aangegaan met een aantal grote partners om de beste supplementen en voeding aan te kunnen bieden. Wij beoordelen deze op factoren als prijs, smaak, gebruiksgemak en natuurlijk de werking ervan. We hopen dat deze samenwerkingen met de reviews een onafhankelijk en eerlijk beeld geven.